Duikerwegfeest © 2007

 

Advertentie

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

 

Muziek

Eén van de ingrediënten van een goed feest is muziek. We kunnen het bijna niet meer permitteren om mis te kleunen bij de keuze voor een band. Iedere keer dus weer spannend of de band aanslaat bij het publiek. De afgelopen jaren kunnen we zonder blikken of blozen zeggen dat het wel goed zat...

2011 @ Walter's Feestarena

Waarom een succesvol concept veranderen? Geen idee, daarom staat naast drive in Kristall weer een coverband van formaat op het podium: Barcode! De dame en heren van Barcode staan erom bekend het dak eraf te spelen. Met een veelzijdig repertoire van pop, rock, Nederlandstalig, soul en disco komt alles voorbij voor een meer dan gezellige avond. Het enthousiasme van Barcode meemaken? Kom kijken op zaterdag 30 juli!

Meer info: www.barcodeband.nl

2010 @ Walter's -> Harry's Feestarena

LandSlip bestaat uit een hechte groep jonge muzikanten die ieder muzikaal hun mannetje (en één vrouwtje) staan. De juiste chemie die onder de bandleden heerst bepaalt de uitstraling van deze veelzijdige band. Met een uitgebreid repertoire spelen zij voor ieder wat wils. De bass en drums als stuwende, dampende kracht achter de jankende, scheurende, maar waar nodig ook ingetogen gitaren vormen de perfecte basis voor het gouden strotje van de zangeres. Trek uw stoute schoenen aan en maak samen met Landslip van het twaalfde Duikerwegfeest weer een ongekend spektakel! Natuurlijk zal drive in Kristall ook deze editie niet ontbreken.

Meer info: nvt

2009 @ Harry's Feestarena

'Vet, te gek, cool man' betekenis van het slang woord 'Xaero'.

Xaero is de naam van de Noord Hollandse coverband bestaande uit ex D-Sign'ers Ruud en Tim met versterking van Auke, Merijn en Amanda. Met de nieuwste muziek van Anouk tot de gouwe ouwe van Tina Turner, afgewisseld met feestmuziek, maakt Xaero er een avond van om niet te vergeten. Reden genoeg om dit vijftal uit te nodigen voor de laatste zaterdag van juli. In 2009 staan ze live on stage op het Duikerwegfeest. Natuurlijk zorgen onze vrienden van drive in Kristall ervoor dat het feest onverminderd door gaat. Zij nemen de andere helft van de muzikale avond voor hun rekening. En hebben in de afgelopen jaren aangetoond dat ze niet op het feest mogen ontbreken.

Meer info: nvt

2008 @ Leen's Feestarena

Een band die zowel eeuwige krakers als de laatste hits speelt? Een groep met een flinke dosis ervaring én een frisse uitstraling? Muzikanten en vocalisten die zich moeiteloos aanpassen aan elk publiek? Big Nick voldoet aan al deze criteria!

Het zeer gevarieerde en steeds vernieuwende repertoire biedt voor ieder wat wils, in welke leeftijdscategorie dan ook. Naast de liefhebbers van bands zal Big Nick ook mensen die normaal vooral naar dj’s luisteren aangenaam verrassen met de charme van livemuziek. Met onvoorwaardelijk enthousiasme, zowel onderling als naar het publiek. Het maakt Big Nick niet uit, als jij het maar naar je zin hebt. De band put uit een rijke geschiedenis van meer dan twintig jaar en optredens op uiteenlopende locaties. Door de jaren is de groep geregeld vernieuwd. Big Nick is een hechte groep, waarin iedereen uitblinkt. Opzwepend, energiek en enthousiast, met volop gelegenheid tot dansen, zingen en springen! Pieter, Jeroen, Günther, Anne en Chris zijn daarom van harte welkom op het Duikerwegfeest. 26 juli 2008, LIVE on stage!

Meer info: www.bignick.nl

SPECIAL ACT: Missing Link

2007 @ Piet's Feestarena

Naast de (inmiddels) bekende gezichten van drive in Kristall hebben we dit jaar weer een goede coverband vastgelegd: Solid Ash!

Solid Ash bestaat nu zo'n 8 jaar en de bandleden Anna, Eelke, Wâtte, Anna en Tjitte Jan treden al enige jaren op in verschillende café's, dorpshuizen en feesttenten. Niet zo lang geleden heeft band de naam SoksSawat veranderd in Solid Ash.
De band speelt veel nummers uit de top 100, niet alleen komen hedendaagse hits in hun reportoire voor maar ook bekende (rock)hits van de jaren 60,70 en 80. Dus voor iedere leeftijd wat wils! Naast het spelen van bekende hits zorgt de band voor een avond vol entertainment, lichtshow en spektakel. Het woord 'plezier' staat bij de band voorop!

Meer info: www.solidash.nl

2006 @ Dick's Feestarena

Monroe is een band die onder de oude naam Vaag alweer een flinke tijd in het circuit meedraait. In de loop van 2003 besloten de jongens van Vaag de band uit te breiden met een zangeres en het hele repertoire en de show te vernieuwen.
Het resultaat is een perfect geoliede muzikale machine met een frisse kijk op de hedendaagse manier van entertainen. Het vermaken van het publiek staat dan ook voorop bij deze jonge getalenteerde band.
En bij een nieuwe aanpak hoort een nieuwe naam. Monroe is een “band van deze tijd” die de “hits van deze tijd” ten gehore brengt, maar die ook het geheugen van het publiek opfrist door terug te grijpen naar de klassiekers uit het verleden. Dus van Earth Wind & Fire tot Robbie Williams, van Whitney Houston tot Anastacia, Frans Bauer tot Linkin’Park, alles wordt gespeeld door deze muzikale duizendpoot.

Meer info: www.monroemusic.nl

2005 @ Leo's Feestarena

Energy! is een frisse jonge formatie die muziek maakt voor 10! De band bestaat louter uit muzikanten die hun sporen in de muziek reeds ruimschoots verdiend hebben. De band onderscheidt zich van andere bands in het top 40 circuit doordat er niet met een vaste repertoirelijst wordt gewerkt. Energy! staat dus niet elke avond hetzelfde repertoire af te draaien, maar past zich aan naar de wensen van haar publiek. Hierdoor blijft de avond verassend en spontaan voor zowel het publiek als de band. Het repertoire is werkelijk zeer breed, variërend van rocknummers van Anouk tot de soul/disco van Stevie Wonder.

Meer info: www.energymusic.nl

SPECIAL ACT: Staal

2004 @ Jonk's Feestarena

La Stampa is een vierpersoons feest- en showband uit Volendam. De band is opgericht in 1991 onder de naam 'Stampvast'. La Stampa verstaat de kunst van het feestvieren als geen ander. Het onverminderde succes van de band is daar het beste bewijs voor. De band heeft een ijzersterke live reputatie en maakt die ook altijd waar. De band garandeert haar bezoekers een topavond met haar motto 'Gegarandeerd Gezellig'.

Meer info: www.lastampa.nl

2003 @ Piet's Feestarena

Vibes is een energieke allround coverband. Deze vijfmansformatie staat garant voor een bruisend feest. Of het nu gaat om een uitbundige feesttent, een swingende discotheek of een chique party.. Vibes makes you feel the music! De band neemt het publiek mee op een muzikale reis met maar één doel: een feest om met plezier aan terug te denken!
Het repertoire van Vibes is veelzijdig en bestaat uit een brede verzameling van Top-40 en Top-100 hits; van rock, disco, funk en heerlijke ballads tot Nederlandstalige toppers. Ook de jeugd komt zeker aan haar trekken want zelfs dance- en rapnummers worden overtuigend gebracht. Vibes is dan ook een echte allround coverband waar kwaliteit, een goede sfeer en een uitbundig feest zorgen voor een knallende show.

Meer info: nvt

2002 @ Dick's Feestarena

Oorspronkelijk ontstaan als begeleidingsband van de Italiaanse zangeres Elisa Bertolini werd al snel duidelijk dat Carlos Lake (Birgit,ex-bassist Anouk), Dennis van Hoorn (ex-drummer Control OverThe Masses) en Serge Naberman (ex-frontman Haagse top-coverband Mooie Meneren) een eigen band moesten formeren. Multi-instrumentalist Ruud Schoof op toetsen en gitaar dacht daar net zo over. The Playmates waren een feit!
Mede dankzij de jarenlange ervaring bleek al snel dat men niet zomaar met een nieuw cover-bandje te maken had! Een perfect uitgekiende set-lijst en een op maat gesneden podium-presentatie lieten niets aan het toeval over!

Meer info: www.theplaymates.nl

2001 @ Gerrit's Feestarena

Stairway is een enthousiaste, gedreven band bestaande uit zes ervaren muzikanten uit het noorden van Friesland. Zij hebben altijd maar één doel: Het publiek uit z’n dak laten gaan ! Het brede repertoire van de band wordt met zichtbaar plezier gespeeld. Het front van de band wordt gevormd door twee mooie vrolijke zangeressen. Zij weten iedere keer het publiek op hun hand te krijgen. Niets gaat deze dames te ver, vol overgave zingen ze top 40/100 hits, swingende en funky dansmuziek, Nederlandstalige meezingers, diverse medleys en niet te vergeten stevige rocknummers. Kortom, het uitgebreide en gevarieerde repertoire, dat in een goed opgebouwd programma wordt gebracht, maakt deze band uitermate geschikt voor elke gelegenheid.

Meer info: www.bandstairway.nl

2000 @ Arie's Feestarena

Synergy is een energieke en frisse allround top40/top100 coverband afkomstig uit de provincie Noord–Holland. De bezetting bestaat uit 6 getalenteerde en gedreven muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bar-dancing,zalen en feesttenten circuit en in artiesten begeleiding. Deze veelzijdige formatie met Zangeres en Zanger brengt een gevarieerd en update repertoire, van de laatste Top 40 Hits tot aan de grootste pop klassiekers, van Dance tot R&B, van Rock tot Pop, van feest tot “beest” en alles wat daartussen zit. Hierdoor is deze energieke formatie  “waarbij de vonken van het podium afspatten” breed inzetbaar of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kroeg, dancing/discotheken, feesttenten of festival.

Meer info: www.synergyband.nl

1999 @ Harrie's Feestarena

Anyway

 

 


Het Duikerwegfeest was ieder jaar op de laatste zaterdag van juli.